Nieuws

Nieuws

Productie staal VAVA woning

Recent hebben we het staal geproduceerd t.b.v. een VAVA woning.
Binnenkort mogen we dit gaan monteren op de bouw, dit in opdracht van Bouwservice Bartelen.

lees verder »

Nieuw! Transport-hondje

Nieuw in onze "materieel-vloot": Hoeflon TC1 transport-hondje op rupsbanden. Hiermee kunnen onze monteurs veilig en makkelijk o.a. stalen balken transporten in kleine ruimtes op de bouw. #jehebtmaaréénrug

lees verder »

Verbindingsbrug Rooi Pannen Tilburg

In opdracht van Coen Hagedoorn hebben we het staal mogen produceren en monteren voor een verbindingsbrug bij De Rooi Pannen in Tilburg.

lees verder »

Installatie Voortman 310 (bekijk video)

Vanaf nu operationeel: onze Voortman V310 boor-snijtafel incl. draadtappen, soevereinen en 3D-bevelkop waarmee we volautomatisch laskanten kunnen snijden. Dit alles tot 60 mm. dik! Uiteraard voor onze eigen productie maar ook voor collega-bedrijven. Bekijk de installatie hier!

lees verder »

Maatregelen i.v.m corona virus

Vanwege het coronavirus hebben wij extra preventiemaatregelen genomen:

lees verder »

Duurzaam kantoorgebouw Plan-T

In de Spoorzone van Tilburg wordt hard gewerkt om het nieuwe kantoorgebouw Plan-T te realiseren. Een ontmoetingsplaats op steenworp afstand van Station Tilburg die bedrijven samenbrengt, geïnspireerd door hun omgeving.

lees verder »

Van bioscoop naar foodhall!

Vrijdag 19 april was het zover, de opening van de foodhall aan de Reigerstraat in Breda!
Het pand waar ruim tien jaar geleden een bioscoop gevestigd was is getransformeerd tot een foodhall met 18 verschillende keukens.

lees verder »

Project Eekelaar Chaam

Het project ‘De Eekelaar’ is een volle gang! Het bouwproject in het centrum van Chaam waarbij 43 appartementen, winkelruimte en een ondergrondse parkeerplaats worden gerealiseerd.

lees verder »

Transformatie Huize de Werve

Het voormalige zorghuis ‘Huize de Werve’ in het Ginneken in Breda wordt de komende tijd getransformeerd naar veertien appartementen en vier statige herenpanden.

lees verder »

Nieuwbouw loods & kantoor Gebr. van Eijck

Een paar weken geleden de staalconstructie, betonpanelen, vloer en gordingen gemonteerd van de nieuwbouw loods met kantoor voor mestvergistingsinstallatie bij Gebr. Van Eijck Loonbedrijf B.V. in Alphen. Dit in opdracht van Vromans-Van Hal B.V. aannemersbedrijf.

lees verder »

< vorige | 1 2 3 4 5 | volgende >